SPelen     LEren     ONtdekken

Meester Paul zegt 'JA' tegen zijn Miranda!


Op vrijdag 26 juni was de bruiloft van meester Paul met Miranda Raaymakers. De kinderen waren al lange tijd in voorbereiding op het huwelijk en toen een week of zes geleden de kaart voor de kinderreceptie binnen viel, kon het aftellen beginnen.

Samen met ouders werden prachtige bogen versierd, werden cadeautjes gemaakt en werden alle kinderen versierd met een rode stropdas of een rode roos in het haar. Juf Chimène maakte een prachtig huwelijkslied op een van Pauls favoriete artiesten Marco Borsato.....'Vandaag is ROOD.....'

Alle kinderen hadden aangegeven graag met hun ouders mee naar de viering te willen in de Sint Servatiuskerk in Loosbroek. En zo gebeurde het dat 42 kinderen en hun ouders 'de helft' van de Loosbroekse kerk vulden. Adembenemend volgden ze de verrichting in de kerk en ook bij de 'lange' verhalen werd er goed geluisterd. Pastoor Joost Jansen was na afloop met recht trots op de kinderen.
Toen meester Paul en Miranda de kerk verlieten stonden alle kinderen klaar met prachtig versierde bogen, waar Paul en Miranda onderdoor gingen. 

Hierna was de kinderreceptie met de kinderen en de leerkrachten bij zaal Kerkzicht. Er werden cakejes versierd met heel veel lekkere dingen, er werden cadeautjes aangeboden en natuurlijke werd het prachtige lied gezongen. 

Tegen kwart voor vijf waren we met alle kinderen terug in Uden en begon het grote mensenfeest van meester Paul. We kijken met alle kinderen, ouders en leerkrachten terug op een prachtige dag! 
Media
  • 150626 Groepsfoto.jpg
  • 150626 Paul en Miranda komen kerk uit.jpg
  • 150626 Paul en Miranda onder bogen 2.jpg
  • 150626 Paul en Miranda onder bogen.jpg
  • 150626 Paul en Miranda.jpg

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

ma 13 mei 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Waterles
vr 17 mei 12:30
14:00
Ateliers
ma 20 mei
2e Pinksterdag
di 28 mei
do 30 mei
Kamp groep 8
do 13 jun
Rapport
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement